Hoppa till innehåll Hoppa till vänster sidofält Hoppa till sidfot

SPF Seniorernas styrelsemöte med distans

SPF Styrelsemöte med distans i Bygdegården

2020 började som vanligt för SPF Seniorerna i Bredared. Med planering inför årsmötet och valberedningen hade fullt upp med att hitta kandidater till årets vakanser i föreningen. Aktiviteterna var igång boule, bridge och en nybörjarkurs i släktforskning var inplanerad under våren. Underhållning till månadsmöten var inbokade och en helkväll på Åby travbana hade vi i början av Mars. Vårfest i Bygdegården och dagstur till Ven var bokad, 3-dagars resa i augusti till Danmark var inplanerade.

I mars tog det stopp, då många i föreningen tillhörde riskgruppen för Covid 19, stängdes allt ner. Under sommaren har vi varit igång med boule vid Klockaregården och under hösten med spel i Borås Boulecenter, tills spridningen av Covid 19 tog fart igen.

Isolering. Ensamhet. Saknad. Är det så vi kommer att minnas år 2020.

Nu sitter vi här igen och ska planera för 2021. Kanske årsmöte i maj (utomhus), boule under sommaren?

Men nu är vacciner på gång och vi ser ljuset i tunneln, så till hösten hoppas vi alla, att vi kan träffas som vanligt igen.