Hoppa till innehåll Hoppa till vänster sidofält Hoppa till sidfot

Skicka in förslag

Så här funkar det:

 1. REGISTRERING,  Skriv in ditt förslag gärna med bild, som anknyter till förslaget. Vi tar emot förslaget och kontaktar dig innan den läggs in på hemsidan.
 2. BEREDNING, Någon från styrelsen läser igenom förslaget och tillsammans med dig formulerar vi det enligt. För vem/vilka, ska vi göra vad, för att…..

  Sedan delar vi upp förslaget i aktiviteter. Omfattningen av vad som skall göras, bestämmer hur många aktiviteter det blir.

  Förslaget läggs in i FÖRSLAGSLÅDAN.

 3. PLANERING, Styrelsen och/eller startade utvecklingsgrupper, bestämmer vilka aktiviteter som ska planeras in för kommande månad.

  Aktiviteterna läggs in i FÖRSLAGSLÅDAN under ”Pågående aktiviteter” och alla medlemmar kan registrera sig för en eller flera aktiviteter, enskilt eller i grupp.

 4. UTFÖRA,  Under ”Pågående aktiviteter” hittar ni alla planerade aktiviteter och om ni hittar något som ni kan hjälpa till med, så är det bara att skicka en kommentar. Titta på förslaget ”Snygga till Anslagstavlan i byn” i färdiga förslag, så ser ni hur man rapporterar, enkelt eller hur.

  Vi i styrelsen, hjälper till om ni får problem. (nu är vi alla nybörjare). I slutet av månaden går styrelsen igenom status på månadens aktiviteter. Ej färdiga aktiviteter, tas med in till nästa månads planering.

  Färdiga aktiviteter resulterar i en utveckling av Bredared eller ett delsteg i ett större projekt